ONZE WAGENS

Ontdek ons wagenpark

Mercedes S Klasse

Onze Mercedes S-classe is ons paradepaardje. Met zijn stijlvolle/sportieve uitvoering en zijn afwerking met chrome is hij een model dat u niet elke dag op de weg tegenkomt. Ook aan de binnenkant is hij zeer luxueus. Er is geen betere wagen om in stijl vervoerd te worden! 

Specificaties

Mercedes E Klasse

Onze Mercedes E-classe is een sportieve maar klassevolle wagen. Met zijn stijlvolle/sportieve uitvoering en zijn afwerking met chrome is hij een model dat u zeker zal bekoren. Ook aan de binnenkant is hij zeer luxueus. Er is geen betere wagen om in stijl vervoerd te worden! 

Specificaties

Mercedes V Klasse

Onze Mercedes V klasse is een echt luxueus busje. Net zoals al onze andere auto’s is deze in het zwart met getinte ruiten. Wat erg leuk is aan dit busje is dat de lederen zetels tegenover elkaar staan in plaats van achter elkaar! Niets is makkelijker om in een auto een vlotte babbel te slaan met uw vrienden. De V klasse is een echt luxe busje dat u ook als bedrijf kan inhuren en toch op een makkelijke manier kan samenwerken.

Specificaties

Mercedes Vito

Onze Mercedes Vito is ons grootste busje met 8 passagiersplaatsen. Net zoals onze andere wagens is deze in het zwart met getinte ruiten. Ons nieuw busje is de grootste Vito beschikbaar en beschikt dus ook over veel kofferruimte. Hij is dus ideaal voor als u met een groep op reis gaat en veel bagage mee neemt. 

Specificaties